KURSUSDAG d.25. oktober 2022 på Hotel Kolding

for køkkenpersonale på plejecentre i Sydjylland og på Fyn

Kolding_RAISFOTO_9981-1-scaled

Deltag i en kursusdag for alle jer, der knokler i køkkenerne på de sydjyske og fynske plejecentre!

Denne kursusdag har særligt fokus på omsorgen for borgeren i den terminale fase.

Kurset giver 

  • ny viden om og inspiration til maden til borgere på plejecentre - med særligt fokus på borgere i den sidste tid med alvorlig sygdom og i den terminale fase
  • en overordnet forståelse for køkkenets plads i behandling og pleje som en del af den palliative indsats
  • øget fokus på og viden om dehydrering og vigtigheden af væske og salte
  • viden om fysiologiske forandringer, der påvirker indtag af mad og drikke hos den terminale borger
  • indsigt i kostens rolle og konkrete råd i forhold til lindring senfølger, gener og bivirkninger
  • øget mod på tværfagligt samarbejde
  • mulighed for at erfaringsudveksle og sparre med kolleger fra andre plejecentre
  • et velfortjent afbræk i en travl hverdag

Underviser

Undervisningen varetages af klinisk diætist Hanne Heinrich.

Pris eks. moms

2.800 kr pr. deltager

INTRO-PRIS ved tilmelding inden d. 21. august 2.300 kr

Tilmelding

Bindende tilmelding per e-mail til hanne@heinrich.dk. Det er muligt at tilmelde sig frem til d.10. oktober 2022.

Kurset afvikles ved min. 6 deltagere. 

Der er maksimalt plads til 12 deltagere.

Kursussted

Hotel Kolding

Banegårdspladsen 7

6000 Kolding

Transport

Hotel Kolding ligger centralt i Kolding og lige ved Kolding Station. Det er derfor meget let at komme til kursusdagen med offentlig transport.

Kontakt

I er velkomne til at ringe til mig for at få ovenstående uddybet. Ring på 9395 1903.

Skriv en mail til mig, hvis I gerne vil have program og vilkår tilsendt per mail. Skriv til hanne@heinrich.dk


Program

Kl. 8.30 - 9.00 Ankomst. Mulighed for morgenmad fra hotellets morgenmadsbuffet.

Kl. 9.00 Introduktion til kurset og hinanden 

Kl. 9.30 Hvordan indgår køkkenet i den palliative indsats?

Kl. 10.15 Pause m. kaffe og frugt

Kl. 10.30 Madens mange roller 

Kl. 11.15 Pause

Kl. 11.30 Den terminale borger

Kl. 12.00 Frokost i hotellets restaurant

Kl. 12.45 Walk-and-talk

Kl. 13.45 Væske og dehydrering 

Kl. 14.45 Kaffe og lækkerier

Kl. 15.15 Senfølger, gener og bivirkninger

Kl. 16.00 Pause

Kl. 16.15 Symptomlindring, køkkenets bidrag

 Kl. 17.00 Tak for idag!


 

 

  

 

 

Pleje af ældre og døende

- Så væsentlig en rolle spiller køkkenet!

alt collage VM 3